Over ons

Bel nu naar 079 - 35 11 111 of 070 - 24 00 210

Welkom bij Vip Tax Zoetermeer!

Vip Tax Zoetermeer is een vooruitstrevend bedrijf voor al het personenvervoer vanuit de regio Haaglanden naar elk mogelijke bestemming in Europa. Ons multifunctioneel vervoerbedrijf is gevestigd in de regio haagladen. Wij onderscheiden ons door onze uitstraling service en klantvriendelijkheid alles ten behoeve van onze cliënten. Zo is ons autopark niet alleen jong maar ook technisch volledig up – to – date wat ook de veiligheid en betrouwbaarheid ten goede komt. Vip Tax Zoetermeer heeft inmiddels ruimte ervaring opgedaan, en door de jaren heen zich kunnen onderscheiden van andere personenvervoersbedrijven.

Dagelijks vervoeren we onze cliënten van en naar Schiphol en/of Rotterdam Airport, maar uiteraard brengen wij u naar elk vliegveld of bestemming van uw keuze. Bij aankomst op de airport wachten onze chauffeurs u op bij het Meeting Point in de centrale aankomsthal. Onze lux voertuigen bieden plaats aan maximaal 4 personen onze Mpv’s bieden plaats aan maximaal 8 personen. Voor vervoer boven de 8 personen. Voor vervoer boven de 8 personen. Voor vervoer boven de 9 personen hebben we eventueel touringcars beschikbaar.

Vip Tax Zoetermeer voert voor een aantal relaties directievervoer uit. Deze cliënten willen vervoer op hoger niveau wat inhoud dat ze een betrouwbaar bedrijf willen met een keurmerk, een bedrijf waar ze op terug kunnen vallen. Een bedrijf dat last-minute kan leveren, een bedrijf waarvan de chauffeurs gecertificeerd zijn en meerdere talen spreken en een bedrijf die uiteraard voor dit soort vervoer de juiste voertuigen heeft. Als u als bedrijf interesse heeft om dit soort vervoer te laten uitvoeren, meent u dan contact met ons op.

U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken onze sales managers die u een passende offerte zal aanbieden met een hoge kwaliteit/prijsverhouding.